ACADEMY

Το τελευταίο σχέδιο της Emma είναι η ίδρυση της Emma Academy όπου έμποροι και υπάλληλοι του χώρου εκπαιδεύονται σε πολύ σημαντικές τεχνικές και ακουστικές βασικές γνώσεις. Στόχος είναι η παγίωση ενός πρότυπου επαγγελματικής εγκατάστασης συνδιασμένο με πιστοποίηση εγκαταστατών ώστε να προσφερθεί στον πελάτη εγγύηση.

Η αρχή της ακαδημίας είναι το 2006 στη Γερμανία, όπου κατά τη διάρκεια του έτους περίπου 150 εγκαταστάτες θα εκπαιδευτούν σε ένα βασικό σεμινάριο διάρκειας τριών ημερών. Το σεμινάριο αυτό αποτελεί την βάση για επτά επιπρόσθετα μαθήματα εξειδίκευσης σε θέματα όπως Ηλεκτρονικά Αυτοκινήτου, Ακουστική Αυτοκινήτου, Ποιότητα Επιχείρησης κτλ. Η βασική εκπαίδευση θα μεταδόσει μία σύνοψη των πιο σημαντικών τομέων ένας καταστηματάρχης ή εγκαταστάτης πρέπει να γνωρίζει. Οι εκπαιδευτές είναι ανεξάρτητοι και είναι ικανότατοι επαγγελματίες προερχόμενοι από τον τομέα της ανάπτυξης, το λιανικό εμπόριο και το αγωνιστικό κομμάτι. Το κόστος είναι 540€ για την βασική εκπαίδευση και περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσης σε ξενοδοχείο με πρωινό, μεσημεριανό και βραδυνό.

Αρχίζοντας στα Γερμανικά η βασική εκπαίδευση θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του 2006 και στα Αγγλικά και προβλέπεται να δημιουργηθούν συνεργασίες με ακαδημίες τόσο στην Ασία όσο και σε άλλα Ευρωπαϊκά έθνη. Σχέδιο είναι η εγκαθίδρυση ενός δίκτυου καταστημάτων υψηλής ποιότητας για την εγκατάσταση εξαρτημάτων κινητής διασκέδασης που θα βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων σε αυτό τον τομέα καθώς επίσης και στην επαναφορά της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *